12:18
Одкровення Іоанна Богослова, 12

І з'явилась на небі велика ознака: Жінка, зодягнена в сонце, під ногами її місяць, а на її голові вінок із дванадцяти зір.
І вона мала в утробі, і кричала від болю, та муки народження.
І з'явилася інша ознака на небі, ось, великий червоний дракон з сімома головами і десятьма рогами, і на головах його сім діадем.
Його хвіст захопив з неба третю частину зірок і кинув їх на землю. І змій стояв перед жінкою, що мала вродити, щоб, коли вона народить, пожерти її немовля.
І дитину вродила вона чоловічої статі, що має пасти всі народи жезлом залізним; і дитина її була взята до Бога, і до престолу Його.
А жінка втекла в пустелю, де приготовлено було для неї місце від Бога, щоб там годували її тисячу двісті шістдесят днів.
І сталася на небі війна: Михаїл та його Анголи вчинили зо змієм, і дракон і ангели його воювали проти них,
але не встояли, і не знайшлося вже для них місця на небі.
І скинений був змій великий, вуж стародавній, що зветься диявол і сатана, що зводить усесвіт, скинутий на землю, і ангели його скинуті з ним.
І почув я гучний голос на небі, який говорив: Тепер настало спасіння, і сила і царство Бога нашого і влада Христа Його, бо скинений той, хто братів наших скаржив на них перед Богом нашим день і ніч.
Вони перемогли його кров'ю Агнця та словом свого засвідчення, і не полюбили життя свого навіть до смерті.
Отже веселіться, небеса і живуть на них! Горе землі та морю тому що до вас зійшов диявол лютість велику, знаючи, що короткий час має.
А коли змій побачив, що додолу він скинений, то став переслідувати жінку, яка народила дитя чоловічої статі.
І жінці дані були дві крилі великого орла, щоб вона летіла в пустиню до місця свого від особи змія і там харчувалася протягом часу, часів і пів часу.
І пустив змій за жінкою з уст своїх воду, як річку, щоб річка схопила її.
Та жінці земля помогла, і розкрила земля уста свої, і поглинула річку, яку змій був пустив із своїх уст.
І змій розлютувався на жінку, і пішов, і пішов воювати з іншими від насіння її, що вони бережуть Божі заповіді та мають свідоцтво Ісуса Христа.

Категория: Книга пророча | Просмотров: 177 | Добавил: Vadim | Теги: Одкровення Іоанна Богослова, 12 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar