12:20
Одкровення Іоанна Богослова, 11

І дано тростину мені, подібну до палиці, і сказано: Устань, і зміряй храм Божий і жертовник, і що поклоняються в ньому.
А зовнішній двір храму виключи і не міряй його, бо він даний поганам будуть топтати вони святе місто сорок два місяці.
І дам двом свідкам Своїм, і будуть вони пророкувати тисячу двісті шістдесят день, зодягнені в волосяницю.
Вони дві оливі та два свічники, що стоять перед Богом землі.
І якщо хто схотів учинити їм кривду, то вийде огонь з їхніх уст, і поїсть ворогів їхніх якщо хто схотів учинити їм кривду, той отак мусить бути забитий.
Вони мають владу небо, щоб не йшов дощ на землю за днів їхніх пророцтва і мають владу над водами, у кров обертати її, і вдарити землю всілякою карою, скільки разів вони схочуть.
А коли вони скінчать свідоцтво своє, то звірина, що з безодні виходить, із ними, і переможе та їх повбиває їх,
І їхні трупи полишить на майдані великого міста, що зветься духовно Содом і Єгипет, де й Господь наш був розп'ятий.
І багато хто з людей, і родів, і язиків, і народів трупи їх три і пів дня, і не дозволять покласти в гроби їхніх трупів.
А мешканці землі будуть тішитися та радіти, і дарунки пошлють один одному, тому що ці два пророки мучили мешканців землі.
Але після трьох днів з половиною ввійшов у них дух життя від Бога, і вони повставали на ноги свої; і великий страх напав на тих, які дивилися на них.
І почули вони гучний голос із неба, що їм говорив: Зійдіть сюди. І вони зійшли на небо в хмарі, і дивилися на них вороги їх.
І в той же час був великий землетрус, і десята частина міста впала, і загинуло сім тисяч людських імен, та інші обгорнув їх страхом і віддали славу Богу Небесному.
Друге горе минуло Ось приходить скоро третій горі.
І засурмив сьомий Ангол, і на небі гучні голоси, що казали: Царство світу стало царством Господа нашого і Христа Його, і буде царювати на віки віків.
І двадцять чотири старці, що перед Богом на престолах своїх, упали на обличчя свої і поклонилися Богові,
кажучи: Дяку складаємо Тобі, Господи Боже Вседержитель, Який є і був і приходиш, що ти прийняв Свою силу велику та й зацарював.
А погани розлютилися та гнів Твій прийшов і час судити мертвих і дати заплату рабам Твоїм, пророкам і святим і тим, що бояться Твого, малим і великим, і знищити тих, хто нищить землю.
І розкрився храм Божий на небі, і з'явився ковчег заповіту Його в Його храмі І зчинилися блискавки, і гуркіт, і громи, і землетрус, і великий град.

Категория: Книга пророча | Просмотров: 163 | Добавил: Vadim | Теги: 11, Одкровення Іоанна Богослова | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar