12:13
Одкровення Іоанна Богослова, 4

По цьому я поглянув, і ось двері на небі відчинені, і перший голос, який я чув його, як сурму, що зо мною, кажучи: Іди сюди, і покажу тобі, що має статися після цього.
І зараз я був в дусі; І ось престол стояв на небі, і на престолі Сидячий
і Сей сидить видом був подібний до каменя ясписового і сардинового; і веселка навколо престолу видом подібна була до смарагду.
А навколо престолу двадцять чотири престоли, а на престолах я бачив двадцятьох чотирьох старців, що сиділи, у білий одяг і мали на головах своїх золоті вінці.
А від престолу виходили блискавки і громи і голоси, і сім світильників вогненних горіли перед престолом, а вони сім духів Божих
і перед престолом як море скляне, до кришталю подібне А серед престолу й навколо престолу четверо тварин, повні очей спереду і ззаду.
І перша тварина подібна до лева, а друга тварина подібна до теляти, а третя тварина мала лице, як людина, а четверта тварина подібна до орла, що летить.
І кожне з чотирьох тварин мала навколо по шість крил, а всередині повна очей і ні вдень, ні вночі не мають спокою, промовляючи: Свят, свят, свят Господь Бог Вседержитель, що Він був, є і гряде.
І коли ті тварини складають славу і честь, і подяку Тому, Хто сидить на престолі й живе віки вічні,
тоді падають двадцять чотири старці перед Тим, Хто сидить на престолі, і вклоняються Тому, Хто живе віки вічні, і складають вінці свої перед престолом та кажуть:
Достойний Ти, Господи Боже наш, прийняти славу і честь і силу, бо все Ти створив, і з волі Твоєї існує та створене все.

Категория: Книга пророча | Просмотров: 174 | Добавил: Vadim | Теги: Одкровення Іоанна Богослова | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar