12:13
Одкровення Іоанна Богослова, 3

І ангелові церкви в Сардах напиши: так говорить має сім Божих духів і сім зір: Я знаю діла твої, ти носиш ім'я, ніби живий, а ти мертвий.
Будь чуйний та решту має вмерти, Бо Я не знайшов твоїх діл закінченими перед Богом Моїм.
Згадай, що ти взяв і почув, і бережи, і покайся. Якщо ти не чуйний, то на тебе прийду, немов злодій, і ти знати не будеш, якої години на тебе.
Втім у тебе в Сарди є кілька людей, що не опоганили одеж своїх, і будуть ходити зі Мною в білому одязі, бо вони гідні.
Переможець зодягнеться в білу одежу, Я не змию імені його з книги життя, і ймення його визнаю перед Отцем Своїм і перед Його Анголами.
Хто має вухо, хай чує, що Дух промовляє Церквам.
І Ангола Церкви в Філядельфії напиши: Оце каже Святий, Правдивий, що має ключа Давидового, що Він відчиняє - і ніхто не зачинить, зачиняє - і ніхто не відчинить
Я знаю діла твої Ось Я перед тобою двері, і ніхто не може зачинити Хоч малу маєш силу, але слово Моє, і не зрікся імені Мого.
Ось, Я зроблю, що декого з зборища сатани, із тих, які говорять про себе, ніби юдеї, та ними не є, але кажуть неправду, - ось, Я зроблю те, що вони прийдуть і поклоняться перед ногами твоїми, і пізнають, що Я полюбив тебе.
І як ти зберіг слово терпіння Мого, то й Я тебе збережу від години випробовування, що має прийти на ввесь всесвіт, щоб випробувати мешканців землі.
Ото, незабаром; тримай, що маєш, щоб ніхто не забрав твого вінця.
Переможця зроблю Я стовпом у храмі Бога Мого, і він вже не вийде назовні, і напишу на ньому ім'я Бога Мого й ім'я міста Бога Мого, Єрусалиму Нового, що з неба сходить від Бога Мого, та нове Ім'я Своє.
Хто має вухо, хай чує, що Дух промовляє Церквам.
І Ангола Церкви в Лаодикії напиши: Оце каже Амінь, Свідок вірний і правдивий, початок Божого творива:
Я знаю діла твої ти не холодний, ані гарячий о, якби ти був холодний, або гарячий!
Але, як ти теплий, а не гарячий, ані холодний, то викину тебе з Своїх уст.
Бо ти кажеш: «Я багатий, і збагатів, і ні в чому не потребую нічого»; а не знаєш, що ти нужденний, і мізерний, і вбогий, і сліпий, і голий.
Раджу тобі купити в Мене золота, в огні очищене, щоб збагатитись, і білу одежу, щоб одягнутися і щоб не видно було ганьба наготи твоєї, і мастю від очей намасти очі твої, щоб бачити.
Кого Я люблю, тому докоряю й караю того. Будь же ревний і покайся.
Ось Я стою під дверима та стукаю: коли хто почує Мій голос і двері відчинить, Я до нього, і буду вечеряти з ним, а він зо Мною.
Переможцеві дозволю сісти зі Мною на престолі Моєму, як і Я переміг і сів з Отцем Моїм на престолі Його.
Хто має вухо, хай чує, що Дух промовляє Церквам.

Категория: Книга пророча | Просмотров: 187 | Добавил: Vadim | Теги: Одкровення Іоанна Богослова | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar